Разгледайте нашето училище

 
   
Дейности по проекта "С песен невъзможното е лесно" 2013 - 2015 г.   [73 изображения]
"SMILE" (Songs Make Impossible Look Easy), в превод: "С песен невъзможното е лесно" е новият проект за двустранно партньорство, финансиран по Секторна програма "Коменски", по който ще работим през периода 2013 - 2015 г. В партньорство с Majoru vidusskola от красивия латвийски град Юрмала ще изследваме фолклорните традиции на нашите региони.
 
   
100-годишен юбилей на училището   [61 изображения]
На 21 май 2010 година отбелязахме 100-годишния юбилей на училището. Вижте и вие в снимки как протече празничният ден за нас.
 
   
Интериор   [16 изображения]
Снимки от училищния интериор.
 
   
Училищен двор   [9 изображения]
Галерия със снимки, представящи нас и нашето училище, както и обособените в него кътове, екозони и други интересни обекти.
 
   
Проект "Да преоткрием природата заедно"   [15 изображения]
Снимки от дейностите по проекта "Да преоткрием природата заедно - привлекателно училище за всички", реализиран през миналата и началото на настоящата учебна година
 
   
102-ри патронен празник на училището - 31.10.2012 г.   [36 изображения]
На 31. 10. 2012 година СОУ "Л. Каравелов" отбеляза патронния си празник с тържествен съвет и спектакъл "Приказка без край...". Седмица преди това в училище се проведоха конкурси за рисунки, есе, стихотворение, проект, лапарело; викторина за живота и делото на Любен Каравелов; изложба от детски рисунки, хепанинг, творческа вечер "Слово, щрих и звук" за деца и учители творци, малък концерт "Пеем за училището". Снимките са заснети от Колетка Павлова.
 
   
Училищен живот - вижте новите униформи!   [39 изображения]
Тук публикуваме запечатани вълнуващи мигове от събития, случващи се в училище.
 
   
Училищни музеи   [8 изображения]
Музей на образованието и Природонаучен музей на училище "Любен Каравелов"
Designed by Galina Netova